Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/dzerieni/alkoholiskie/likieri-vini/zemenu-kirsu-podins/

Zemeņu-ķiršu podiņš

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
300 g zemeņu
300 g ķiršu
1 sulīgs persiks
2 aprikozes
1 citrons
500 g cukura
1/2 l stipra ruma
Gatavošana:
Ogas izvēlas stingras un bez bojājumiem. Augļus un ogas nomazgā, notīra. ja ir, tad ķiršiem noņem kātiņus. Persikus un aprikozes pārlej ar verdošu ūdeni, pēc tam novelk miziņu. Pašus augļus sagriež pabiezās daiviņās.
Citronam nomizo plānu miziņu. To sadala vairākās strēmelītēs un aplej ar verdošu ūdeni. Citronu pārgriež uz pusēm un izspiež sulu, kuru samaisa ar cukuru un rumu.
Sagatavotos augļus, ogas un nosusināto citrona miziņu ieber traukā un pārlej ar ruma maisījumu. Ja vajag, pielej vēl tik daudz ruma, lai visi augļi būtu pārklāti. Burku aizvāko un novieto tumšā, vēsā vietā.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Paula:
16.06.12 11:05:59

VAI RUMA VIETĀ VAR IZMANTOT AUGĻU SULU???

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS