Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/dzerieni/bezalkoholiskie/dazadi/berzu-sulas-vins/

Bērzu sulas vīns

Apstiprina Jūsu balsi...
Gatavošana:
Bērzu sulas vīna pagatavošanai ņem uz katru litru sulas 80 - 100 gramu cukura, 3 - 3,5 gramu vīnskābes un tīrkultūras raugu.
Kad rūgšana beigusies, vīnu sapilda pudelēs, vislabāk biezās šampanieša pudelēs, labi aiztaisa, pārsien ar auklu vai stiepli, aizsveķo un novieto pagrabā, lai noguļas.
Iesūtījis:
Leyly
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS