Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/foto-receptes/pamatedieni/gulass/

Gulašs

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1/2 kg cūkgaļas
garšvielas pēc gaumes, es liku ķiploku granulas, piparu maisījumu, žāvētus paprikas gabaliņus, kaltētus zaļumus, gaļas kopējo garšvielu
2 ĒK skāba krējuma
4 ĒK tomātu mērce ar dārzeņiem
sāls
4 ĒK miltu
Gatavošana:


  1. Pannā ielej eļļu un uzkarsē. Gaļu sagriež gabalos un liek uz sakarsētas pannas.

  2. Gaļu cep uz lielas uguns, ik pa laikam maisot. Cep līdz gaļa ir apcepusies brūngana.

  3. Gaļai pievieno garšvielas.

  4. Pielej ūdeni līdz gaļa nosegta, apmaisa.

  5. Pannai uzliek vāku un sautē līdz gaļa mīksta uz mazas uguns.

  6. Kad gaļa mīksta pievieno tomātu mērci, samaisa, uzkarsē.

  7. Miltus ieber krūzītē, pielej aukstu ūdeni un izmaisa.

  8. Miltus pielej mērcei, samaisa, uzvāra. Ja mērce par šķidru iejauc vēl nedaudz miltus.

  9. Pieliek krējumu, izmaisa, atkal uzvāra. Pievieno sāli pēc garšas, izmaisa, uzkarsē un noņem no uguns.

  10. Gulašu pasniedz ar makaroniem, rīsiem, griķiem, kartupeļiem.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Lora

Komentāri

z:
24.04.06 20:23:30

izskatās garšīgi
Zane:
22.09.06 15:24:40

Ļoti garšīgi!
DIANA:
05.10.06 19:47:40

LJOOOOOOOOTI GARSHIIGI! IZMEEGINAAJU!
QQ:
14.11.06 16:11:50

Recepte bez siipoliem? un tieshaam garshiigi?
Larisa:
04.01.07 21:58:37

Laikam svarīgi pielikt tomātu mērci ar dārzeņiem, es pieliku čili kečupu - kaut kas īsti nav. Arī milti manuprāt varētu būt mazliet mazāk.
Larisa:
15.04.07 14:52:40

Paldies, par recepti..., ļoti garšīgi...
elvira:
11.10.07 21:18:00

es arii izmeegjinaaju - ljoti garshigi, bet siipolus gan vajadzeetu:)
eva:
04.01.08 19:49:42

nu ne paaraak...
Rolands:
27.04.08 20:33:02

Laba recepte!!! Pats izmēģināju viss bija OK! Paldies! :)
Rihards:
17.06.08 09:05:39

vo, kārtiga recepte bez sīpoliem! Neciešu sīpolus un nedod Dievs vēl ceptus! šovakar jāizmēģina!
Ewa:
14.10.08 16:37:21

Lielisks info ar attēliem..perfekti pagatavot
Liva:
30.10.08 19:26:54

viss oki, tikai to mltu par daudz.. un manuprat ari krejmu var likt uz pusi mazak .. :)
Pāķis:
06.11.08 21:08:47

Paldies par fikso recepti! ;o)
angelika:
24.01.09 15:46:01

un ja vēl pievieno salmiņos sagrieztu marinētu gurķīti un 2min.pakarsē-mmm pirkstiņus var norīt
mince:
26.02.09 15:14:11

Vienkarsi superiigs iznakums, izmeeginaju!!!
Tiesi sajaa briidi mana galinja sutinas :))
maijux:
08.05.09 15:09:44

izmegjinaju ljooti garshiigi!| :)
puķīte:
22.05.09 13:38:12

sanāca ļoti gardi! Spilvas tomātu mērce ar dārzeņiem, te iederas ļoti labi!!!mmmm....
exxe:
01.08.09 17:48:43

Izmēģināju,sanāca super! Pieliku vēl sīpoliņu :)
miltainā:
04.08.09 21:22:25

nu miltus jau katrs liek cik grib, ja panna lielāka un mērci vajag vairāk, tad miltus arī liek vairāk, ja panna mazāka tad arī milti mazāk. ja sanāk bieza, pielej vairāk ūdeni.
un ne visi ēdieni kuriem nav klāt sīpoli ir neēdami.
sīpolus neciešu un prieks, ka kāds dalās ar receptēm, kurās sīpoliem nav vietas :)
Gulašs:
18.08.09 18:41:42

Gardi gan, tikai es liku klāt sīpolu.
Lora:
20.08.09 15:09:02

Laba recepte.Paldies!Ljoti gardi.........
es:
28.09.09 12:53:04

atbalstu gulasu tikai ar grikiem
Nam nam:
10.11.09 19:46:38

Jā šis bija labs!
Un galvenais kad garšīgi! :)
Pirkstus varēju aplaizīt! :D :)
Sīpols:
11.11.09 15:21:01

Loti labi, patīk tas ka vienkārši un gardi
Maratonists:
15.11.09 15:32:11

Laikam no gaļas atkarīgs, man iznāca 90 minūtes...ļoti laba un vienkārša recepte. Ja kādam kārojas "kafejnīcas gulašs" uz priekšu!
fizz:
23.11.09 11:09:16

Milti riktīgi par daudz!!! Bet tā bij labs :)
chiepa:
02.12.09 15:34:27

loti garshiigi, es pieluku siipolus gan, ilgum atkariiga no galjas.....
garshvielas liku kuras pashai garsho.... labi sanaaca
ilga:
06.12.09 13:38:04

Miltus neiesaku jauktkrūzītē bet gan izkarsēt jo tad nesaiet kunkuļos!
Makarons:
08.12.09 18:07:45

Atceros tādu gudrību, ka ūdens jālej virsū tikko uzvārīts, karsts. Esot atšķirība, bet es i savādāk i mēģinājis neesmu.
23sasa23:
26.12.09 13:35:18

labais
pavariņš:
23.01.10 15:41:42

miltus var aizstat ar sipoliem cik kg gala tik kg sipoli!gaļas kopējo ga pie šadiem ēdieniem nevajadzetu izmantot jo tad pazud visa jeega gaļai! sals un pipar!!!!!!!!
o:
28.01.10 12:25:55

Perfekta recepte!
piicha:
08.02.10 16:12:44

Baigi labā recepte, man un manai ģimenītei ļoti garšoja. PALDIES...
Gita:
21.02.10 19:52:02

..es pievienoju baziliku, oregano, sarkano papriku, selerijas kātus, burkānus, adžiku un rezultāts - izcils :)
zaika:
26.03.10 14:09:08

es miltus parasti aizstaju ar kukuruzas miltiem tim nav garsas un visam kam lietoju paliek sava garsa milti tikai nogalina ediena garsu
Baiba:
07.04.10 21:32:00

Mmmm...
milti galīgi pa daudz pietiek uz šādu daudzumu pus otra ēdamkarote. ar šādu daudzumu tur jau sanāk nevis gulašs, bet miltu zupa. bet ta tiri normali. un miltus nevajag atsevišķi kruzē samaisīt ar ūdeni, bet akurāti visu samaisa udeni..
keksis:
08.05.10 16:44:54

Panjeemu palielu burkaanu, videeju papriku un 2 lielus siipolus. Sasmalcinaaju visu un apcepu. Tad pieliku klaat galjai un sutinaaju. No garshvielaam veel liku malto, saldo papriku + peetersiiljus + Anninjas maisiijumu. Paareeejais kaa receptee. Iznaaca ljoooooti garshiigi.
evasive:
30.08.10 18:51:45

a kur sipolini,kiplocini ,burkanini?
ArcijsKasMācāsParPavāru:
16.09.10 16:41:39

Ko jus cilveki tur varat kritizeet ( tie aks to dara) - Runajot par miltiem - ja negrib lai saiet kunkulos nevaig neko karseet - iemo4i to visu padarishanu burkaa un pakrati 30 sekundes - nebus nekadi kunkuli - nevis karset - lieki elektribu teret.!!! Recepte laba un paldies par sho - zinu vairakus veidus ka gulashu pagatavot - Shis ari ir labs ./// bet daudz jau ir ari tkarigs no ta cik daudz pievieno garshvielas...!! un ja nezin ko un cik daudz likt. tad sho recepti labak neizmantot - savadak sabers pa daudz un no mammas perienu dabuus :) - Bet vienalga PALDIES shodien sho pagatavoshu un tad uzrakstishu kaa sanaaca -
P.S Gatavoshu preksh riisiem :)

Paldies velvienreiz..!!! :)
Anete:
22.09.10 20:24:51

Loti garsiigi:)
bet viss labaakais sajaa receptee ir bildes,kuras loti,loti paliidz taadiem nemaakuliisiem kaa es:)
Es:
06.10.10 13:22:33

ĻOTI GARŠĪGS!Paldies!
4mok:
12.10.10 17:17:21

nu ljoti gardi viesi meeli nenorija vinjiem patika ljoti garwiigi paldies
Guntunja:
02.02.11 15:59:20

Liels paldies par recepti. Merce ir tiesam garda.
aiga:
13.04.11 14:26:41

loti laba receptiite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

paldies autoram!!!
ancis:
17.04.11 13:11:25

ahrenjennaaakais gulass, ko esmu eedis ! paldies autor :*
empery:
26.04.11 23:13:41

paldies pa recepti, man kā džekam ,kurš ēst taisa tikai svētku dienās, bija viegli saprast un uztaisīt..:D
tfctrfcd:
29.05.11 16:28:12

ļoti gardi
iiIIIIiii:
23.06.11 20:18:40

njammiigi! es tik pievienoju kad galja jau bija mazliet apbruninaajusies siipolu, kursh bija sagriezts pusaplishos un smalkos kubicinjos sagrieztu burkaanu! Sanaaca tik pat garshiigi kaa restoraanaa reiz biju eedusi!
anmrtes:
13.09.11 14:49:02

ko nozīmē ĒK
dzulieta:
30.09.11 13:34:09

ĒK- ēdamkarote
Armi:
02.11.11 11:01:54

Paldies, sanāca garšīgi, arī draudzene bija ļoti apmierināta :) Pirmo reizi mūžā gatavoju gulašu un sanāca lieliski... Super!
azalia:
14.11.11 14:53:33

Tikko uztaisīju, sanāca vnk superr :*
kriss:
17.11.11 10:20:09

tu zini sanaca labi .... paldies
ES:
15.01.12 14:53:03

Nu ļoti labi
Gatis:
28.01.12 12:19:21

Labs, arī bez sīpoliem. Paldies, par labo recepti..`šļak,šļak..
Linda:
31.01.12 12:30:29

Tikko pagatavoju un ēdu nost. Liku klāt ķiplokpiparu garšvielu un GardiGan kečupu klasisko. Man patīk tas asumiņš! Gardi!
jancis:
04.02.12 20:53:49

Paldies! Loti laba recepte, ipasais ingredients - spilvas t.merce ar darzeniem deva ipaso garsu! Miltu gan vajag vismaz uz pusi mazak! ;)
jūrmalnieks:
23.03.13 16:41:02

Radoši manipulējot (garšvielas medījumam, kečups ar smalki kapātiem sīpoliem un papriku, ķiploks, lauru lapa, grieztas olīvas - kas nu bija mājās...) rezultāts bija izcils. Paldies autoram!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS