Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/konservesana/kompoti/abolu-kompots-sava-sula/

Ābolu kompots savā sulā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
āboli
1 kg cukura
5 l ūdens
Gatavošana:
Ābolus nomizo, sagriež samērā plānās šķēlītēs. Liek kādā lielākā traukā kārtās ar cukuru. Atstāj vēsā vietā uz divām diennaktīm, lai āboli atsulojas. Ābolus nokāš. Šķēlītes cieši kārto ½ l burciņās, pārlej ar nokāsto ābolu sulu.
Pasterizē 85*C 15 minūtes. Burkas taisa ciet ar metāla vāciņiem vai ar aizgriežamajiem vāciņiem. Gatavās kompotu burciņas tur vēsumā.
Iesūtījis:
naf-naf

Komentāri

td:
11.09.10 10:11:56

Vai tas ūdens ir pasterizēšanai?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS