Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/konservesana/kompoti/abolu-kompots/

Ābolu kompots

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2,5 kg ābolu
450 g cukura
1 l ūdens
Gatavošana:
Ābolus nomizo, izgriež serdes, sagriež daiviņās, pilda burkās, pārlej ar sagatavotu cukura sīrupu tā, lai ābolu būtu pārsegti. Burkas noslēdz ar vāciņu vai apsien ar celofānu, ievieto katlā, pārlej ūdeni un sterilizē pie 75*C 25-30 minūtes. Tad burkas izņem no ūdens, pārsedz un atdzesē. Ābolus pirms sterilizēšanas var apvārīt 3-5 minūtes cukura sīrupā.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

smīle:
08.09.08 21:25:55

labais :)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS