Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/konservesana/kompoti/ananasu-kabaci/

Ananāsu kabači

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 nelieli kabači
½ neliela ananāsa
½ glāze citrona sulas
1 glāze ūdens
2 glāzes cukurs
Gatavošana:
Kabačus nomazgā, obligāti nomizo arī pabiezu mizu, lai nepaliek zaļā daļa, izņem sēklas un sagriež palielos kubiņos. Arī ananāsu sagriež tādos pašos kubiciņos kā kabaci. Uzvāra sīrupu no citrona sulas, ūdens un cukura. Sīrupā ieliek sagrieztos kabačus un ananāsus un vāra 20 minūtes. Karstus pilda sterilās burkās un aizvāko.
Iesūtījis:
marshux
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS