Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/konservesana/kompoti/aprikozes-sava-sula/

Aprikozes savā sulā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
uz 1 l aprikožu
1 ĒK cukura
1 ĒK ūdens
Gatavošana:
Aprikozes pārgriež uz pusēm, izņem kauliņus, liek burkās ar griezto pusi uz leju. Pārkaisa ar cukuru. Katrā burkā ielej karoti ūdens, burkas labi aizvāko, liek sterilizēties karstā ūdenī. Litra burku sterilizācijas laiks: 30 minūtes – uzsilda līdz 100*C, 35 minūtes – sterilizē 100*C. Sterilizācijas beigās burkas uzreiz atdzesē. Aprikozes izmanto pildījumiem.
Iesūtījis:
Vilka

Komentāri

elizabete:
06.01.08 19:48:37

es varbut so garsigo edienu pameginasu svetku mielastam!!! laba izvele vai ne??

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS