Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/konservesana/kompoti/kazenes-sava-sula/

Kazenes savā sulā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg kazeņu
300 – 400 g cukura
2 g citronskābes
Gatavošana:
Ogas kārtām pārkaisa ar cukuru un pievieno citronskābi (2 g uz 1 l burku), pēc tam atstāj uz 12 stundām vēsā vietā. Kad atdalīsies sula, ogas izliek burkās, aizpildot tās līdz “pleciņiem”, sulu uzsilda līdz 90*C un pārlej ogas. Pasterizē 80*C (0,5 l – 10 minūtes, 1 l – 15 minūtes) sterilizē attiecīgi 5 un 8 minūtes.
Iesūtījis:
Agri

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS