Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/konservesana/kompoti/piladzu-kompots-abolu-sula/

Pīlādžu kompots ābolu sulā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2l notīrītu pīlādžu ogu
1 l ābolu sulas
300 g cukura
4 g citronskābes
Gatavošana:
Pīlādžus uz nakti ievieto saldētavā, lai noņemtu rūgtumu.
Ogām ļauj atkust, sapilda sterilās burkās. Ābolu sulu uzkarsē, pievieno un izšķīdina cukuru ar citronskābi, karsējot nosmeļ putas. Ābolu sulu pārlej pīlādžiem. Pasterizē 85* temperatūrā 0.5 l burkas 10 min., litra burkas - 15 minūtes, tad aizvāko.
Iesūtījis:
Mocca

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS