Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/konservesana/kompoti/zalu-bumbieru-kompots/

Zaļu bumbieru kompots

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
zaļi bumbieri
cukurs
citronskābe
Gatavošana:
Cietus negatavus un veselus bumbierus saliek iekšā 3 l burkās (burkai jābūt pilnai), tad tos divas reizes pārlej un nolej ar verdošu ūdeni (ļauj kādu brīdi pastāvēt - kamēr ūdens sāk atdzist), trešajā reizē šim ūdenim pievieno cukuru (100-200 g uz litru ūdens) un citronskābi (1-2 g uz litru ūdens), uzvāra un pārlej bumbieriem. Uzreiz aizvāko.
Sanāk garšīgi un kraukšķīgi bumbieri, ko var griezt saldajā ēdienā vai grauzt tāpat.
Iesūtījis:
Pūķīte

Komentāri

Ričapiča:
13.09.09 18:00:18

Karsē arī? Vai ir labi tāpat?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS