Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/konservesana/kompoti/zemenes-bez-cukura/

Zemenes bez cukura

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
800 g zemeņu
200 ml ūdens
Gatavošana:
Ogas nomazgā. Sagatavo sasildītas burkas, liek zemenes un ielej verdošu ūdeni. 0,5 l burkas pasterizē 80*C 15 minūtes. Zemenes nedrīkst pasterizēt vairāk par šo temperatūru, jo tad ogas pārvārās un zaudē krāsu. Uzglabā aukstā vietā.
Iesūtījis:
Agri

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS