Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/konservesana/salijumi-un-mazsalijumi/atrie-mazsalitie-gurki-i/

Ātrie mazsālītie gurķi I

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 l ūdens
1 ĒK cukura
2 ĒK sāls (rupjā)
daudz ķiploku
zaļumu bunte
sauja ķiršu lapiņu
sauja upeņu lapiņu
mārrutku lapas
dilles
Gatavošana:
Auksts vai silts ūdens, man gurķi tāpat iznāk kraukšķīgi, ja ien gurķu zorte ir no kraukšķīgajiem.
Ūdenī iemaisa sāli un cukuru, maisa līdz izkūst. 3 l burkā ieliek pusi no zaļumiem, ķiplokiem un citām garšvielām, tad liek gurķus, kuriem nedaudz apgriezti abi gali. Uzliek atlikušās garšvielas un pārlej marinādi, ja marinādes par maz, tad iejauc vēl.
Gurķi parasti pēc ~4 stundām gatavi.
*gurķus ņemu nepārāk lielus.
Iesūtījis:
Lora

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS