Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/cepumi/auzu-parslu-cepumi-cagani-un-ne-dietiski/

Auzu pārslu cepumi - čagani un ne diētiski

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g auzu pārslas
2/3 sviesta paciņa
2 olas
nepilna glāze cukurs
5-6 ĒK milti
1 TK cepamais pulveris
rozīnes
Gatavošana:
Auzu pārslas apgrauzdē uz pannas brūnas, ber bļodā un siltām pārslām pievieno kādas 2/3 izkausēta sviesta paciņas, sajauc. Pievieno 2 sakultas olas ar nepilnu glāzi cukura (ar medu vispār fantastiska garša, citā reizē garšas variācijai var pievienot pāris ĒK kakao). Iemaisa miltus (uz aci), kas sajaukti ar cepamo pulveri un rozīnēm. Visu kārtīgi samaisa (liksies, ka miltu par maz, bet pietiek un kopā turēsies). Masu atstāju uz brītiņu. Tad nepilnas ēdamkarotes pikučus liek uz cepamā papīra izklātas plāts. Cepu ~ 15 minūtes, 200*C. Uzmana, lai būtu brūni, bet ne piedeguši.
Iesūtījis:
GLilu
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS