Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/ella-varitie/abolu-gredzeni-mikla/

Ābolu gredzeni mīklā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 - 5 porcijām/
400 g svaigu ābolu
1 glāze miltu
2 olu baltumi
1/2 glāzes piena
1 ĒK cukura
2 ĒK 35 % saldā krējuma
pūdercukurs
kanēlis
šķipsna sāls
Gatavošana:
Olu baltumus sajauc ar cukuru, sāli, daļu piena, pievieno miltus un samaisa viendabīgu mīklu. Beigās pievieno atlikušo pienu. Mīklu atstāj uzrūgt 25 - 30 minūtes.
Ābolus nomizo, izgriež sēklotni, sagriež gredzenos (1 cm biezumā), pārkaisa cukuru.
Mīklā iejauc saldo krējumu. Ābolu gredzenus uzdur uz dakšiņas, apviļā mīklā un liek sakarsētā eļļā vai taukvāres katlā 5 - 6 minūtes 170*C.
Gatavus ābolus pārkaisa ar pūdercukuru, kas sajaukts ar kanēli. Pasniedz karstus ar saldējumu vai bez.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS