Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/ella-varitie/abolu-virtuli-ar-rumu/

Ābolu virtuļi ar rumu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
100 gr miltu,
3 vidēji āboli,
2 olas,
4-5 ēdamkarotes piena,
4 ēdamkarotes ruma,
2 ēdamkarotes cukura,
2 tējkarotes vaniļas cukura,
2 tējkarotes sviesta,
šķipsniņa kanēļa un sāls,
1 kg kokoseļļas apcepšanai.
Gatavošana:
Miltus sajauc ar olām, sāli, vaniļas cukuru, pievieno pienu, lai būtu bieza krējuma konsistences mīkla. Ābolus nomizo, izgriež serdi, katru sagriež 4 biezos gredzenos. Katliņā uzkarsē kokoseļļu (līdz 175 grādiem). Ābolu gredzenus ar dakšiņu iemērc mīklā un pa 3-4 gabaliem apcep no abām pusēm, līdz veidojas zeltaina garoziņa. Gatavos virtuļus nosusina uz cepampapīra. Divās pannās izkausē sviestu, sajauc ar cukuru un kanēli, tad cep virtuļus no abām pusēm, līdz cukurs kļūst brūns. Pasniedzot galdā, virtuļiem uzlej rumu un aizdedzina.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS