Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/ella-varitie/ananasi-ar-mandelu-kazocinu/

Ananāsi ar mandeļu kažociņu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 porcijām/
4 ananāsu gredzeni
50 g sasmalcinātu mandeļu
40 g pūdercukura
2 ĒK rīvmaizes
2 ĒK miltu
Angļu saldā mērce:
1 ola
1 ĒK eļļas
20 g pūdercukura

Gatavošana:
Mērce: olu sakuļ ar eļļu un pūdercukuru.
Ananāsu gredzenus sagriež 4 daļās. Apviļā miltos, tad pagatavotajā mērcē, tad rīvmaizē, kas sajaukta ar mandelēm.
Cep ananāsus taukvāres katlā 1 - 2 minūtes 170*C vai sakarsētā eļļā.
Lieko eļļu notecina un pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS