Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/ella-varitie/kirsi-mikla-ii/

Ķirši mīklā II

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 porcijām/
500 g lielu ķiršu
vanilīna cukurs
Mīkla:
1 ola
100 g miltu
3/4 glāzes piena
1 TK eļļas
vaniļas cukurs
Gatavošana:
Ķiršiem izņem kauliņus un ogas uzdur uz koka kociņiem.
Mīkla: olu dzeltenumu atdala no baltuma. Dzeltenumu sajauc ar miltiem, vaniļas cukuru, pienu un eļļu. Baltumu sakuļ stingrās putās, pievieno dzeltenuma masai un sajauc iecilājot.
Ķiršus apviļā mīklā un cep sakarsētā eļļā vai taukvāres katlā 5 - 6 minūtes 170*C.
Gatavus ķirsus var pārkaisīt ar pūdercukuru. Pasniedz karstus ar saldējumu vai bez.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS