Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/ella-varitie/ponciki-ar-aboliem/

Pončiki ar āboliem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
½ litri piena vai ūdens
1 mazā paciņa rauga
1-2 olas
milti
sāls
cukurs
āboli
eļļa
Gatavošana:
Raugu sadrupina, pārkaisa ar 2 ēdamkarotēm cukura. Pagaida, lai raugs izšķīst.
Pienam pievieno olas, miltus un iejauc mīklu. Cukuru pievieno pēc nepieciešamības..Pievieno raugu. Pārklāj ar dvielīti un liek siltā vietā uzrūgt.
Kamēr mīkla rūgst, nomizo ābolus, sagriež šķēlītēs. Kad mīkla uzrūgusi, kKatlā ielej eļļu, uzkarsē, ņem ar dakšiņu ābola šķēlīti apviļā uzrūgušajā mīklā, liek karstajā eļļā un cep no abām pusēm brūnus pončikus. Gatavus liek sietiņā. Ja vēlas var pārkaisīt ar pūdercukuru.
Iesūtījis:
Artūrs

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS