Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/ella-varitie/reibinosas-plumes/

Reibinošās plūmes

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 porcijām/
20 plūmes
1/4 glāzes brendija
20 g cukura
20 g pūdercukura
Mīklai:
1 ola
1 TK eļļas
100 g miltu
3/4 glāzes piena
Gatavošana:
Brendiju sajauc ar 1/2 glāzi ūdens, cukuru. Ieliek plūmes un noliek ievilkties 6 - 8 stundas. Plūmes izņem, nosusina un iemērc mīklā.
Mīkla: olu dzeltenumu atdala no baltuma. Dzeltenumu sajauc ar miltiem, pienu un eļļu. Baltumu sakuļ stingrās putās, pievieno dzeltenuma masai un sajauc iecilājot.
Ar mīklu apviļātās plūmes liek sakarsētā eļļā vai taukvāres katlā un cep 5 - 6 minūtes 170*C.
Plūmes nosusina no liekās eļļas un pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS