Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/ella-varitie/riekstu-ponciki/

Riekstu pončiki

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g miltu
60 g sviesta
20 g rauga
1 TK cukura
250 g piena
2 ĒK kartupeļu cietes
1 šķipsniņa sāls
200 g maltu lazdu riekstu
1 šķipsna kanēļa
½ citrona mizas
pārkaisīšanai pūdercukurs ar vaniļu
Gatavošana:
Pienu uzsilda iemaisa sāli. Raugu saberž ar cukuru, līdz tas izkūst. Iemaisa pienā. Iesijā miltus, kartupeļu cieti un samīca. Margarīnu izkausē, siltu ielej mīklā un samīca. Pievieno sasmalcinātus riekstus, kanēli un citrona miziņu. Visu samīca, pārklāj siltu dvieli un atstāj uzrūgt. Kad uzrūdzis, veido bumbiņas, liek karstā eļļā un cep zeltaini brūnas. Pončikus notecina, atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtījis:
laura k

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS