Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/ella-varitie/rozinu-abolu-virtuli/

Rozīņu - ābolu virtuļi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
250 g miltu
1/2 glāzes piena
10 g rauga
20 g sviesta
20 g cukura
50 g rozīņu
1 ābols
1/2 citrona rīvēta miziņa
1 ola
2 ĒK pūdercukura
sāls
Gatavošana:
Raugu izkausē siltā pienā. Traukā liek miltus, rauga maisījumu, olu, sviestu, cukuru, citrona miziņu, rīvētu ābolu, rozīnes, sāli un iejauc mīklu. Trauku apklāj ar dvieli un mīklai ļauj rūgt 1 stundu. No uzrūgušās mīklas veido bumbiņas un cep sakarsētā eļļā vai taukvāres katlā 5 - 6 minūtes 170*C.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS