Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/ella-varitie/rozites/

Rozītes

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
125 g kviešu milti
125 g piens
50 g salds krējums
2-3 olas
25 g cukurs
1 paciņa vanilīna cukurs vai citrona miziņa vai rums
eļļa
pūdercukurs pārkaisīšanai
Gatavošana:
Olu sakuļ ar cukuru, sāli, garšvielām, pienu, pievieno izsijātus kviešu miltus un samaisa. Masai pielej saldu krējumu, izmaisa, lai būtu šķidra, vienmērīga mīkla. Mīklai ļauj 25-30 minūtes uzbriest. Sakarsētā eļļā liek cepumu veidnīti un sakarsē. Pēc tam iemērc mīklā, lai mīkla nepārklātu veidnītes virsu, liek taukos un vāra cepumus gaiši dzeltenus. Tad veidnīti no trauka izņem, cepumu liek uz sietiņa vaj sūk]a papīra (lai tauki notek). Atdzisušus cepumus pārkaisa ar pūdercukuru. Saldu krējumu var atvietot ar kausētu sviestu.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS