Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/ella-varitie/virtuli-ar-abolu-dzemu/

Virtuļi ar ābolu džemu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
300g miltu
80.g margarīns
1/3 glāzes piens
3 olas
1 TK cukurs
naža gals sāls
50 g rauga
pildījumam:
biezs ābolu džems
eļļa cepšanai
pūdercukurs pārkaisīšanai
Gatavošana:
Pienu ielej traukā, uzkarsē, pievieno margarīnu un izkausē. 2 olas un 1 olas dzeltenumu nedaudz sakuļ, pievieno miltus, nedaudz atdzisušu pienu ar margarīnu, sāli, ar cukuru saberztu raugu un samīca mīklu. Mīklu izveltnē 3 mm biezumā, ar tējas glāzi izspiež ripiņas. Pusei ripu maliņas pārziež ar nedaudz sakultu olas baltumu, virsū liek ½ TK džema, pārliek maliņu pāri un maliņas viegli saspiež, raudzē 30 min.
Eļļu ielej katlā, uzkarsē, iegremdē virtuļus un cep brūnus. Gatavus virtuļus pārkaisa ar pūdercukuru.
Piezīmes: virtuļus var pildīt ar biezpienu, vārītu gaļu, vārītām saknēm.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Artūrs

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS