Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/ella-varitie/zagarini-ii/

Žagariņi II

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 1/2 glāzes miltu
3 olu dzeltenumi
1 ĒK cukura
2 ĒK konjaka
1 ĒK skāba krējuma
1/2 glāzes piena
2 ĒK pūdercukura
1/4 TK vanilīna
1/4 TK sāls
Gatavošana:
Pienu, krējumu, olu dzeltenumus, konjaku, cukuru un sāli samaisa. Pakāpeniski iejauc miltus. Mīklu samīca, izrullē, sagriež strēmelītēs - 3 cm platas un 15 cm garas. Viduci gereniski iegriež un vienu mīklas galu izver caur griezuma vietu.
Žagariņus cep sakarsētā eļļā vai taukvāres katlā 4 - 6 minūtes 160*C. Gatavos žagariņus liek uz papīra dvieļiem, lai notek liekā eļļa, tad liek uz šķīvja un pārkaisa ar pūdercukuru, kas sajaukts ar vanilīnu.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

linda:
08.01.11 14:15:17

loti garsigi

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS