Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/maize/citas-maizes/ierauga-maize/

Ierauga maize

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/1 klaipiņš/
1 ½ glāzes ierauga
1 glāze ūdens
1 TK sāls
3 glāzes miltu
Gatavošana:
Izliek ieraugu bļodā, pārlej ar ūdeni un maisa. Pievieno sāli, miltus, maisa. Ja ir nepieciešams, tad pamazām pievieno vēl miltus. Mīklu jauc uz galda. Tad liek bļodā un pārklāj ar slapju drānu, liek siltā vietā uz 2 stundām, lai paceltos. Uz galda jauc ar stipriem sitieniem. Veido klaipiņu un uz paplātes atstāj uz 0,5 - 4 stundām.
Iesūtījis:
Artūrs

Komentāri

krista:
13.11.09 10:45:12

bet kaadi milti tad jaliek, ja izveidojas maizes klaipiņš?????un vinju cep maizes krasnina????

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS