Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/maize/maize-cepeskrasni/kartupelu-maize/

Kartupeļu maize

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
4 vidēji kartupeļi
1/2 l ūdens
2 TK cukura
2 TK sāls
2 TK eļļas
50 g rauga
2 ĒK 9% etiķa
milti pēc nepieciešamības
Gatavošana:
Kartupeļus nomizo, nomazgā, novāra, nolej un sastampā. Masai pievieno sāli, ūdeni, raugu (izkausētu), cukuru, eļļu un sajauc, noliek siltumā rūgt 30 minūtes. Kad uzrūdzis, pievieno etiķi, miltus un samīca mīklu. Noliek raudzēt uz 40 minūtēm, pēc tam izveido kukulīšus un cep maizi, līdz tā gatava.
Iesūtījis:
Arrta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS