Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/maize/maize-cepeskrasni/kviesu-bagete/

Kviešu bagete

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
250 g rupjo kviešu miltu
250 g kviešu miltu
½ gab. rauga
1 tk cukura
¼ paniņu istabas temperatūrā
2 tk joda sāls
Gatavošana:
Samaisa miltus, bedrītē iedrupina raugu, pārkaisa ar cukuru un sajauc ar nelielu daudzumu miltiem. Atstāj uz 10 min. apsegtus. Ieraugu nedaudz apkaisa ar miltiem, pievieno 200 ml paniņu un sāli, tad labi samīca. Ja ir nepieciešams, tad pievieno vēl paniņas vai ūdeni. Mīca ~10 min. Mīklu apsedz un ļauj uzrūgt 20 min. 220*C (gāze 4. pakāpe). Izveido klaipiņus un ļauj uzrūgt uz plāts vēl 30 min. Cep 10 min. tad 200*C (gāze 3. pakāpe) un vēl 15 – 20 min.
Iesūtījis:
Tīna

Komentāri

maija:
03.07.09 11:27:34

iklausas garsigi.
Hic!:
13.07.09 10:17:36

¼ paniņu istabas temperatūrā - cik tas ir?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS