Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/maize/maize-cepeskrasni/maize-ar-baziliku/

Maize ar baziliku

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
300 g ūdens
50 g eļļas
2 ĒK sīrupa
1 paciņa rauga
1 - 2 TK sāls
1 ĒK kaltēta bazilika
400 g rudzu miltu
200 g kviešu miltu
Gatavošana:
Ūdeni ar eļļu un sīrupu sasilda līdz 60*C. Rudzu miltos rūpīgi iemaisa raugu, sāli un baziliku. Iemaisa silto šķidrumu. Pievieno mīklai kviešu miltus. Samīca stingru, viegli veidojamu mīklu. Raudzē 1 stundu. Mīklu vēlreiz rūpīgi samīca. Izveido garenu klaipiņu. Apviļā rudzu miltos un liek ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē. Raudzē 1 stundu. Cep 40 minūtes 175*C.
Iesūtījis:
Artūrs

Komentāri

kaarlis:
11.08.10 13:20:09

kas tas ir par siirupu?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS