Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/maize/maize-cepeskrasni/maize-ar-kaltetiem-tomatiem/

Maize ar kaltētiem tomātiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
kaltēti tomāti
2,5 glāzes miltu
2 ĒK cukura
2 TK cepamā pulvera
¼ TK sāls
1 TK kaltēta rozmarīna
2 ĒK kaltētu pētersīļu
1 glāzes rīvēta asa siera
½ glāze kefīra vai paniņas
3 ĒK olīveļļas
Gatavošana:
Sajauc olīveļļu, kefīru un visu labi samaisa. Citā traukā samaisa miltus, cukuru, cepamo pulveri, sodu, sāli un zaļumus. Sieru iemaisa miltos. Pievieno kefīra maisījumu un labi samaisa, tad pievieno sasmalcinātus tomātus un maisa tik ilgi kamēr visas piedevas būs vienmērīgi pa visu mīklu.
Ieziež maizes formu. Izliek sagatvoto mīklu formā, nolīdzina virsmu un liek cepties. Cep līdz 175*C ~60 – 65 minūtes, līdz zeltainai krāsai.
Iesūtījis:
Artūrs

Komentāri

vilanta:
15.01.11 17:48:27

izskatās garšīga,noteikti izmēģināšu,paldies par recepti

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS