Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/maize/maize-cepeskrasni/mellenu-ingvera-maize-ii/

Melleņu-ingvera maize II

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1/2 glāze eļļas
1 glāzes un 2 ēdamk. cukura
1/2 tējk. sāls
3 ēdamk. sīrupa
1 ola
2 glāze miltu
1/2 tējk. ingvera
1 tējk. kanēļa
1/2 tējk. rīvēta muskatrieksta
1 tējk. sodas
1 glāze melleņu
1 glāze paniņu
Gatavošana:
Ar mikseri saputo eļļu, cukuru, sāli un sīrupu, iekuļ olu.
Sajauc miltus ar garšvielām un sodu. Mellenes apkaisa ar 2 ēdamk. miltu maisījuma.
Pārējo miltu maisījumu sajauc ar eļļas maisījumu, pievieno paniņas, sakuļ. Ieber ogas. Liek ietaukotā un ar miltiem izkaisītā cepamajā veidnē. Augšpusi apkaisa ar atlikušo cukuru.
Cep 35-40 min. Pasniedz pārziestu ar sviestu vai kā desertu ar putukrējumu.
Gatavošanas laiks:
120 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS