Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/maize/maize-cepeskrasni/mellenu-ingvera-maize/

Melleņu-ingvera maize

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1/2 glāze eļļas,
1 glāze un 2 ēdamkarotes cukura,
1/2 tējkarote sāls,
3 ēdamkarotes sīrupa,
1 ola,
2 glāzes miltu,
1/2 tējkarotes ingvera,
1 tējkarote kanēļa,
1/2 tējkarote rīvēta muskatrieksta,
1 tējkarote sodas,
1 glāze melleņu,
1 glāze paniņu.
Gatavošana:
Ar elektrisko mikseri saputo eļļu, cukuru, sāli un sīrupu, iekuļ olu. Sajauc miltus ar garšvielām un sodu. Mellenes apkaisa ar 2 ēdamkarotēm miltu maisījuma. Pārējo miltu maisījumu sajauc ar eļļas maisījumu, pievieno paniņas, sakuļ, ieber ogas. Liek ietaukotā un ar miltiem izkaisītā cepamajā veidnē. Augšpusi apkaisa ar atlikušo cukuru. Cep cepeškrāsnī apmēram 35-40 minūtes. Sagriež kvadrātiņos un pasniedz, pārziestu ar sviestu, vai kā desertu ar putukrējumu.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS