Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/maize/maize-cepeskrasni/pleksnu-kviesu-bagete/

Plēkšņu kviešu bagete

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
250 g rupjo kviešu miltu
250 g kviešu miltu
½ paciņa rauga
1 TK cukura
¼ paniņu istabas temperatūrā
2 TK joda sāls
Gatavošana:
Samaisa miltus, bedrītē iedrupina raugu, pārkaisa ar cukuru un sajauc ar nelielu daudzumu miltiem. Atstāj uz 10 minūtēm apsegtus. Ieraugu nedaudz apkaisa ar miltiem, pievieno 200 ml paniņu un sāli, tad labi samīca. Ja ir nepieciešams, tad pievieno vēl paniņas vai ūdeni. Mīca ~10 minūtes. Mīklu apsedz un ļauj uzrūgt 20 minūtes 220*C. Izveido klaipiņus un ļauj uzrūgt uz plāts vēl 30 minūtes. Cep 10 minūtes, tad 200*C un vēl 15 - 20 minūtes.
Iesūtījis:
Artūrs

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS