Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/maize/maize-cepeskrasni/tumsa-ciabata/

Tumšā ciabata

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
430 ml silts ūdens
5,5 ĒK olīveļļa
2 ĒK iesala ektrakts
3 TK rupjais sāls
~ 500 g kviešu milti Hercogs
220 g rudzu milti bīdelētie no Eko veikala
4,5 TK sausais raugs
Gatavošana:
Maizes mašīnā samaisa un uztaisa rauga mīklu, pēc tam ļauj 30 minūtes atpūsties istabas temperatūrā.
Cep 30 minūtes 220*C (apakšā trauks ar ūdeni un maize pirms cepšanas arī tiek bagātīgi noziesta ar ūdeni).
Mega kukulis un garšo kā Sky tumšā ciabata.
Iesūtījis:
Dūdēns
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

čiekurs:
29.01.13 17:53:04

Būtu lieliski ja receptēs, kurās izmantots raugs, daudzumu minēt abiem, gan sausajam, gan svaigajam raugam, jo pašam man sausais neiet pie sirds, un šados gadījumos grūti zināt cik daudz jāliek svaigais, lai arī parasti lieku aptuveni.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS