Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/maize/receptes-maizes-masinai/baltmaize-i/

Baltmaize I

Vislabāk sākt apgūt maizes cepšanu maizes krāsniņā - ar parasto baltmaizi. Recepti jau no galvas zinu, jo cepu visbiežāk.

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
330 ml ūdens
2 ĒK cukurs
1 ½ TK sāls
2 ĒK piena pulveris
2 ĒK eļļa
606 g milti
1 ½ TK sausais raugs
Gatavošana:
Maizes klaipiņš 750 g. Parastās baltmaizes režīms.
Iesūtījis:
Žurkulis

Komentāri

Liene:
20.08.09 09:26:43

Vai baltmaizi var cept ar parastajiem miltiem vai ir kādi īpašie?
Žurkulis:
13.11.09 15:25:55

skaidrs ka a parastiem.
biete:
14.01.10 18:33:08

ar īpašiem garšīgāk
Laumite:
29.01.10 16:14:22

Lai iznāk 750gr klaips, man jāņem šķidrums 300 un milti 450, pārējais tāpat.
kvaks:
04.04.10 08:20:01

maizītei miltus ražošanā masveida izmanto ne tās šķiras, ko atrodat veikalos:))
vasja:
17.04.10 12:00:18

proporcijas nepareizas. Pareizi būs: Milti - 500g, piens - 350. pārējais ir ok.
Ciprese:
02.02.11 18:51:58

Pēc dotajām proporcijām man iznāca mazs, ciets ķieģelis.Tagad cepot izmantoju Laumite dotās proporcijas-300 šķidruma un 450 miltu un viss sanāk ideāli.
anna:
14.02.11 18:14:03

isklausas garsigi
Dino:
07.02.12 23:22:57

Neesmu mēģinājusi ar receptē dotajām proporcijām, bet gan pēc Laumītes. Ciprese uzlielīja, ka ar viņas dotajā proporcijām sanāk ideāli. Man arī patīk un garšo labi!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS