Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/maize/receptes-maizes-masinai/li-rudzu-maizes-recepte/

Li rudzu maizes recepte

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 - 2 ĒK sviests - izkausēju
1 - 2 ĒK medus - pašķidrs, nesacukurojies
ķimenes (1 TK uzreiz un vēl - pie pēdējās maisīšanas)
1 TK sāls
raugs (~12 g - Li receptē) - es izmantoju 1/3 daļu no presētā rauga 50 g gabaliņa, kuru vispirms uzbriedināju - izšķīdināju drusku siltā ūdenī
200 ml ūdens
600 g rudzu milti
1 - 2 ĒK iesala sīrups
naža gals citronskābe
Gatavošana:
Vispirms maisīšanas - raudzēšanas programma un pēc tam pilngraudu programmu ir 3:48.
Samaisīja ļoti labi - pie malām nelipa, garša mīklai laba.
Maizīti cepu 1,25 kg režīmā ar gaišu garozu. Sanāca - krāsa un garša - kā ķieģelītim. Struktūra - kā parastam rudzu maizes klaipiņam (ne tik poraina kā ķieģelītim veikalā).
Iesūtījis:
Ilis

Komentāri

Liiga:
20.06.12 16:30:12

nekorekti, ne loti saprotami uzrakstits.
Sorry. :)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS