Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/maize/receptes-maizes-masinai/norvegu-rudzu-maize/

Norvēģu rudzu maize

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
3/4 krūzes ūdens
1/3 krūzes iesala sīrupa
(Oriģinālā recepte "molasses", es nezinu, kā tas ir latviski. Zinu tikai, ka iesala tā nav, tomēr pēc garšas un konsistences šie divi sīrupi ir līdzigi, tāpēc rakstu iesala)
2 ĒK sviesta
1/4 TK sāls
2 ĒK ķimeņu
1/4 krūzes pilngraudu miltu
1 1/3 krūzes rudzu miltu
1 1/4 krūzes maizes miltu vai kviešu miltu
1 1/2 TK sausa rauga
Gatavošana:
Pievieno visas sastāvdaļas saskaņā ar maizes cepēja instrukciju un izvēlas maizes pamatrežīmu “basic”.
p.s. sanāk ļoti blīva maize ar piesātinātu garšu un nedaudz saldena.
Iesūtījis:
Evo Bic

Komentāri

di-atlântico:
07.05.08 14:45:50

"molasses" ir cukurniedru sīrups
andy:
27.06.09 00:56:13

molasses - taa ir taa pati melase,kas paliek paari paarstraadaajot cukurbietes
Ljalja:
10.01.10 14:55:44

molasses - сладкая чёрная патока

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS