Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/tortes-un-kukas/medus-torte/

Medus torte

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
60 g margarīna
2 ēd.k. medus
2 olas
1 gl cukura
3 gl miltu
1 tējk. sodas
2 tējk. vaniļas
Gatavošana:
Sviestu ar medu,ūdens peldē izkausē, pievieno olas, vaniļas cukuru. Turpina karsēt maisot un pievieno sodu un karsē vēl 3 min. Karstā masā iemīca miltus. Cep plāksnes .
Starp plāksnēm smērē skābu krējumu, vai 1 l skābs krējums (var daļu ņemt arī saldo) + 2 gl cukura.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Guntra:
10.03.06 15:29:21

Plāksnes cep apmeram 10 gabalas ļoti plānas. Veido smērējamo masu no 2 paciņām sviesta un 1 bundžas kondensētā iebiezinātā piena. Sakuļ kopā un iesmērē.
dace:
28.10.07 15:56:35

a kur liek, to 1 glaazi cukura
mikelandzelo:
17.07.09 22:18:17

jaapasaka ka darbs nebija aatrs jaareekinaas ar daudz st.Glaazi cukura liek pie skaabaa kreejuma, bet taa kaa tos savienojot rodaas looooti skidra masa es ieteiktu pieliet zelantiinu.Vislabaak torti gatavot ieprieksejaa dienaa bez rotaajumiem tad vina ievilksies un buus suliiga.Pirms pasnieksanas rotaajiet un juusu ciemini buus sajuusmaa.Loti Garsiigi ne paarsaldinaati un pasa rokcinaam.Ar kondenseeto pieninu un sviestinu sanaaks loti Trekni un saldi.Lai Jums izdodaas!
warloc:
14.11.09 11:02:49

njaa,garsiigi ;)
lācis:
15.04.11 13:19:09

izmēģinājām šo recepti ar bezglutēna miltiem. ļoti garda kūka celiakijas slimniekiem! tikai miltus vajag par glāzi mazāk, citādi ir par cietu.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS