Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/citi-edieni/glazeti-kastani/

Glazēti kastaņi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
250 g kastaņu
200 ml gaļas buljons
25 g cukurs
25 g sviests
baziliks
Gatavošana:
Sagatavo kastaņus - iegriež krusteniski apvalku. Liek līdz 200*C uzkarsētā cepeškrāsnī un karsē, līdz kastaņu apvalks sažuvis, tad to notīra. Notīrītus kastaņus liek buljonā, pievieno cukuru, sviestu un sautē ~20 minūtes - traukā bez vāka, līdz buljons iztvaikojis.
Pasniedz pie putnu gaļas ēdieniem vai ēd tāpat.
Iesūtījis:
Rita

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS