Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/citi-edieni/meksikanu-sautejums/

Meksikāņu sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
sīpoli
eļļa
malta gaļa
tex-mex garšvielas
burkāns
paprika
vārītas vai konservētas pupiņas
konservēta kukurūza
ķiploks
tomāti vai tomātu mērce
Gatavošana:
Apcep eļļā sagrieztu sīpolu, kad tas apcepies, pievieno malto gaļu (parasti lieku cūkgaļu un nedaudz liellopu, bet arī to var variēt), pieber garšvielas un ļauj kārtīgi sacepties.
Tad pievieno burkānu, sagrieztu vai rīvētu, pēc izvēles. Visu pasautē aptuveni ½ stundu, var arī ilgāk. Pievieno sagrieztu papriku, iepriekš novārītas vai konservētās pupiņas, konservēto kukurūzu un vēl brīdi pasautē.
Parasti beigās vēl pielieku nedaudz ķiploku. Var likt tomātus vai tomātu mērci/pastu, to tad pievieno pēc burkāniem.
Sautējumu ēd ar meksikāņu čipsiem vai svaigu baltmaizi.
Kā garšvielas var izmantot kādas no tex-mex garšvielām vai jebkuras citas, kuras pašiem garšo un iet klāt.
Iesūtījis:
francis

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS