Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/citi-edieni/miezu-putraimu-biezputra/

Miežu putraimu biezputra

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 glāze miežu putraimu
2 glāzes ūdens
Mērcei:
caurauguša žāvēta gaļa
sīpoli
skābs vai salds krējums
Gatavošana:
Putraimus noskalo ieber katliņā, kur ieliets ūdens un vāra gatavu. Mērcei sacep gaļu ar sīpoliem un krējumu.
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

kristīne:
28.10.08 15:23:49

nav tik garšīgi.
Velga:
23.09.09 22:36:38

Vārot tie putraimi dikti piebriest,un tad es ik pa brīdim ,lai to pasākumu dabūtu šķidrāku,leju klāt pienu.No sākuma,protams,vāru ūdenī.Neaizmirst par sāli!Lietu gan sarežģī tas,ka visu laiku jāmaisa,jeb laiku pa laikam jānoņem no uguns,jo dikti ātri pierauj pie katla dibena!
Maximā vienu vienīgu reizi šovasar redzēju miežu putraimus maisiņos-nu tā kā rīsus.Tas gan ir labs izgudrojums; maisiņu pāris reižu katliņā ar sālsūdeni apgroza,un pēc apm. 18-20 min.putraimi gatavi!
Dexters:
20.10.09 12:53:00

Patiesībā tā putra jādaved līdz galam čepeškrāsnī.
Nu un kartupeli ar' var piešaut klāt.
Ja fantāzija strādā- viss būs čikiniekā! ;)
Un neba te vienīgā putras recepte. :)
Rita:
26.10.09 23:45:44

Pagatavošana:Aukstā ūdenī ieber putraimus, sāli un vāra bez maisīšanas 20 min., kad putraimi uzbrieduši un tuvojas gatavībai pielej pienu , un maisa līdz uzvārās.
kalli:
24.01.11 22:26:20

es daru vienkāršāk, lieku 1 glāzi putraimu, 2 glāzes ūdens, vāru uz lēnas uguns 10 - 15 minūtes vai l'dz brīdim, kad sāk raut klāt. tad ņemu nost no uguns un ietinu segās un nolieku uz kādu stundu. paši ir izvārījušies un ir irdeni! un nekādas maisīšanas vispār!
:)):
21.06.11 17:25:32

Visgaršīgākā kad nākamajā dienā uz pannas apcep! Ņam-ņam! :)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS