Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/citi-edieni/putraimu-biezputra-cepta-taukos/

Putraimu biezputra cepta taukos

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
putraimi
ūdens
sāls
sviests vai tauki
Gatavošana:
Izvāra putru, var ūdenī un bez piena. Liek nostāvēties vai nu pa nakti, vai kādu pusi dienas - kamēr paliek cieta, šķēlēs griežama. Tad liek uz pannas un sacep brūnu (eļļā tas būs grūti, labāk taukos, sviestā vai margarīnā).
var uzsist virsū un piecept olu, var tā nedarīt, bet olu cept atsevišķi. Var arī olu necept vispār, ja nepatīk. Var sacept klāt kādas sardeļveidīgas desas. Var dot klāt jebkādus salātus, bet vislabākie būs lapu ar krējumu. Var likt virsū kečupu.
Iesūtījis:
12345

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS