Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/baklazanu-edieni/baklazana-galas-laivinas/

Baklažāna - gaļas laiviņas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
baklažāns
malta gaļa
sīpols
ķiploks
ola
sāls
malti melnie pipari
tomāti
majonēze
siers
Gatavošana:
Baklažānu pārgriež uz pusēm, izņem viduci un pārgrieztās pusītes pamērcē sālsūdenī. Sataisa kotlešu masu – malto gaļu sajauc ar sāli, smalki sagrieztiem sīpoliem, ķiplokiem, pipariem, olu un samīca. Maltās gaļas masu pilda baklažānos. Tomātus un ķiplokus smalki sagriež, sajauc ar majonēzi un pārklāj maltās gaļas masu. Pa virsu uzliek rīvētu vai šķēlītēs sagrieztu sieru.
Baklažānu laiviņas ietin folijā. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20 – 30 minūtes 225*C.
Iesūtījis:
lilu

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS