Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/baklazanu-edieni/baklazana-pupinu-sautejums/

Baklažāna - pupiņu sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
baklažāns
sāls
burkāni
paprika
sīpols
tomāti
sarkanās, konservētās pupiņas
ķiploki
kinza
Gatavošana:
Sagriež baklažānus un apber ar sāli, lai noņem rūgto garšu. Pannā ar eļļu apcep-citreiz šķēlēs, citreiz sagriež sīkāk. Liek katlā. Apcep burkānus - liek pa virsu baklažāniem. Tad apcep papriku un atkal visu katlā. Pāri pārber sīpola ripiņas un svaigi sagrieztus tomātus. Vāku virsū un sautē kādas 30 minūtes. Neilgi pirms beigām pieliek sarkanās konservētās pupiņas un vēl pasautē.
Kad uguns izslēgta, uzberu virsū smalki sagrieztus ķiplokus un sagrieztu kinzu.
Galvenais to ķiploku un kinzu nevārīt, bet uzbērt pašās beigās. Var ēst gan siltu, gan aukstu kā piedevu pie gaļas.
Iesūtījis:
pīpene

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS