Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/baklazanu-edieni/baklazani-ar-kilavu-pildijumu/

Baklažāni ar ķilavu pildījumu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg baklažānu
150 g olīvu
50 g kaperu
100 g ķilavu
200 g tomātu
100 g sakaltušas baltmaizes
1/2 glāze olīveļļas
1 ēdamk.pētersīļa zaļumu
1 ķiploka daiviņa
sāls
Gatavošana:
Baklažānus nomazgā, pārgriež uz pusēm, uzber sāli, atstāj uz 1 stundu.
Ķilavas nomazgā, iztīra, sagriež. Ķilavām pievieno zaļumus, sagrieztu ķiploku, oregano, kaperus un olīvu mīkstumu.
Masai piejauc sarīvētu baltmaizi. Baklažānus saliek cepešpannā, virsū gatavo maisījumu. Pievieno tomātu mīkstumu, pielej olīveļļu, liek cepeškrāsnī 1 stundu 230 grādu karstumā.
Gatavošanas laiks:
cepšanai 1 stunda, nostāvēteis 1 stundu, gatavošanai 30 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS