Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/baklazanu-edieni/baklazani-ar-sacivi/

Baklažāni ar sacivi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
8 nelieli baklažāni
Sacivi:
1 glāze tīrīti valrieksti
3/4 glāzes vīna etiķis
3 sīpoli
2-4 daiviņas ķiploki
½ TK maltas krustnagliņas
½ TK malts kanēlis
1 TK koriandra sēkliņas
8 smaržīgie pipari
½ TK melnie pipari
1 pipara pāksts
sāls pēc garšas
Gatavošana:
Baklažānus sagriež gareniskās šķēlēs, apsāla. pēc ~20 min apcep no abām pusēm.
Sacivi:
- riekstus samaļ kopā ar ķiplokiem, pipariņu un sāli.
- masai pieliek samaltas koriandra sēkliņas, atjauc ar nedaudz buljona vai ūdens, pieliek smalki sagrieztus sīpolus un liek vārīties, minūtes 10
- pievieno etiķī iemaisītas garšvielas: kanēli, krustnagliņas, melnos piparus
- pavāra vēl 10 minūtes.
Baklažānus kārto uz šķīvja un pārlej ar sacivi mērci.
Iesūtījis:
Vina

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS