Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/baklazanu-edieni/baklazani-merce/

Baklažāni mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
siers
2 baklažāni
4-6 tomāti
1 paciņa majonēzes
krējums
4 ķiploka daivas
melnie pipari
sāls
Gatavošana:
Griež ripās-1 cm biezumā, tad izkārto uz plāts. Katru nedaudz apsmērē ar mērci, liek virsū tomātu ripiņas, tad atlikušo mērci un virsū rīvētu sieru. Cep 175-200 C ~ 20 min plītī vidējā plauktā, līdz viss sacepās- siers kļūst zeltains.
Mērce:majonēzi, mazliet krējuma un 4 ķiploka daiviņas ,melnie pipari, sāls-visu samaisa..
Garšīgi arī aukstā veidā.
Gatavošanas laiks:
cepšanai ~ 20 min
Iesūtījis:
mākonīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS