Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/baklazanu-edieni/baklazani-pilditi-ar-galu-un-sampinjoniem/

Baklažāni pildīti ar gaļu un šampinjoniem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
baklažāni
majonēze
ķiploki
malta gaļa
šampinjoni
siers
Gatavošana:
Baklažānus gareniski pārgriež uz pusēm un izgreb mīkstumu. Izgrebtās pusītes izsmērē ar majonēzi, kas sajaukta ar sasmalcinātu ķiploku. Pilda arm alto gaļu (es jaucu gaļu ar biezpienu, garšvielām, daudz ķiploka un olu). Atkal smērē ar majonēzi, pārklāj šampinjonu šķēlītēm un pārkaisa rīvētu sieru.
Baklažānus liek folijā un ietin kā laiviņā, lai sanāk, ka gatavojas savā sulā. Ja siers smuki apbrūnojas, cep līdz 35 minūtēm cepeškrāsnī, ja nav cepeškrāsns var foliju pilnīgi aizvērt, salikt kādā pannā un sautēt 25 – 30 minūtes ūdens peldē.
Iesūtījis:
dana

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS