Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/baklazanu-edieni/baklazani-pilditi-ar-malto-galu-un-risiem/

Baklažāni pildīti ar malto gaļu un rīsiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
baklažāni
malta gaļa
rīsi
sīpoli
garšvielas
siers
Gatavošana:
Baklažānus parasti 1/2 stundu mērcē sālsūdenī. Pie maltās gaļas liek klāt novārītus rīsus un apceptus sīpolus, un garšvielas. Pilda baklažānos un pārkaisa ar rīvētu sieru, liek cepties cepeškrāsnī.
Iesūtījis:
ha ha

Komentāri

fdsd:
30.03.08 16:18:25

sdfs

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS