Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/baklazanu-edieni/baklazanu-daivinas/

Baklažānu daiviņas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
baklažāni
sīpoli
burkāns
paprika
tomāti
kūpināts šķiņķis
garšvielas
siers
Gatavošana:
Baklažānus pārgriež gareniski uz pusēm un cep cepeškrāsnī, līdz mīksti. Pa to laiku gatavo pildījumu: sīpolu, burkānu, papriku un tomātu sagriež. Var likt arī kādu gaļu, man bija kūpināts šķiņķis, to sagriež gabaliņos. Sīpolu apcep, tad pieliek sarīvētos burkānus, tad papriku un cep. Tad pievieno tomātus, garšvielas un sautē visu, kamēr mīksts.
Baklažānu pusītēm izņem mīkstumu, sagriež un pievieno pārējiem dārzeņiem sautējamā traukā.
Kad pildījums gatavs, to liek baklažānu laiviņās, pārber ar rīvētu sieru un cepeškrāsnī cep, kamēr siers izkusis (5-10 minūtes).
Iesūtījis:
Vivitav
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS