Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/baklazanu-edieni/baklazanu-darzenu-sautejums/

Baklažānu - dārzeņu sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
tomāti
paprika
sīpols
kartupeļi
burkāni
kabači
baklažāni
ķiploks
pētersīļa zaļumi
seleriju zaļumi
sāls
Gatavošana:
Sagriež tomātus, papriku, sīpolus, kartupeļus, burkānus, kabačus, baklažānus. Pirmos liek burkānus, tad visu pārējo liek klāt un sautē, kamēr mīksti. Vēl klāt ieliek uz 5-7 litrīgu sautējuma katlu - nelielu ķiploka galviņu nomazgātu uz pusēm pārgrieztu- tā lai visas daiviņas sagrieztas, un pie beigām pievieno vēl arī pētersīli un seleriju, kā arī sāli, piparus un kādu ēdamkaroti sviesta pašās beigās pieliek.
Iesūtījis:
Aiza

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS